KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijava
All in One

All in One - Sprejmi naslednje postavke za registracijo


Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.
Registriraj se Untitled-11. Ne žali drugih članov2. Forum je namenjen vsemu kar želite, če kakšen podforum še ne obstaja in bi radi da obstaja sporočite meni ali kateremu drugemu uredniku. Uredniki bomo odprli podforum!3. Preden odpreš novo temo se pozanimaj, če je tema že odprta!4. Na forumu naj bo red, se pravi ne komentiraj v temo v katero je navedeno, da komentarji niso dovoljeni in poskušaj se izogniti dvema zaporednima postoma. Raje klikni tipko edit in lepo dodaj tisto kar hočeš v svoj prvi post!5. Oglaševanje preko ZS je prepovedano, raje izpolni preglednico za oglaševanje in vašo pasico bomo dodali na portal, seveda če boste dali vi našo na vaš portal!6. Slike, če se le da objavlaj v predogledu.. Sliko daj na www.shrani.si in nato pošlji drugi link.7. Ne kopiraj vsebine foruma ! Saj vas bo v primeru kopiranja doletela kazen!8. Največja velikost bannerja je 450x250, banner je lahko animiran (lahko vsebuje animacijo). Največja velikost avatarja je 170x150, avatar je lahko animiran le če je njegova velikost 100x100! 9. Bodite vzorni in se predvsem zabavajte, upamo da boste na forumu uživali, če ne bomo zato poskrbeli!Zadržujemo si pravico, da pravila spremenimo! V primeru lahko kakšno pravilo dodamo!